Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на антена на 156 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на антена на 156 ?

Колеги,питаненто ми е как се сменя антената на Алфа 156 фейслифт ? Понеже някакви хубави хорра са ми я изкъртили и тече вода. Моля някой ако знае как става да опише процедурата,благодаря.

Намерих решение на проблема с антената,тъй като не намерих начин да сваля старата(счупената) стойка на антената,си закупих антена тип акула,свързах я и залепих със силикон. Това е решение за хората които,също като мен не знаят как да заменят оригиналната антена с друга такава.
    Last edited by Joker1990; d.m.y г., 18:37.

Comment

Не всички 156ци имат такава стърчаща антена. Тя е за навигация или телефон, не е важна.

Антената за радиото е в задното стъкло.
      156 2.0TS

Comment

Добре де,а защо не ловеше никакво радио преди да сложа тази,след като е в прозореца ? Просто стоеше много грозно и затова основно исках да я сменя.

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
          Не всички 156ци имат такава стърчаща антена. Тя е за навигация или телефон, не е важна.

Антената за радиото е в задното стъкло.
          Не си прав. Моята имаше такава стърчаща антена на тавана а нямаше нито навигация нито телефон. Беше се родила с BOSE. А отзад на стъклото нямаше антена, всичко си беше реотани
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

На комбитата без антена на тавана, антената се намира в спойлера, само на седана е част от нагревателите
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              Не си прав. Моята имаше такава стърчаща антена на тавана а нямаше нито навигация нито телефон. Беше се родила с BOSE. А отзад на стъклото нямаше антена, всичко си беше реотани
              Може и да бъркам, не знам.

На един приятел за пробата му свалихме стърчащата антена на тавана и продължи да си слуша радио.
              Аз пък изобщо нямам стърчаща и пак слушам.

Eдин моргаджия ми каза че стърчащата антена е за тази праисторическа навигация:
              156 2.0TS

Comment

Working...
              X